Lintjesregen in Beverwijk: vier super-vrijwilligers onderscheiden

Foto: Gemeente Beverwijk - FB

In het bijzijn van familie en vrienden en leden van het college van B&W zijn vier inwoners van  Beverwijk benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De onderscheidingen vielen ten deel aan Mevrouw J.M. Conijn, de heer K. Hagen, de heer D.J. Pleging en de heer H.C. Stikvoort

  • Mevrouw J.M. Conijn ontving haar lintje voor een groot aantal activiteiten die zij uitvoerde over een periode van inmiddels meer dan 17 jaar. Zo was zij bestuurslid vve Moensstraat 1-63, oprichter en voorzitter Stichting Afrika een Dorp en  voorzitter Stichting Museum Kennemerland. En tot op de dag van vandaag is zij nog steeds bezoekvrijwilliger en secretaris van De Zonnebloem, lid en secretaris Rotaryclub en vicevoorzitter Stichting Wereldwinkel Beverwijk”
  • De heer K. Hagen dankt zijn onderscheiding aan het feit dat hij inmiddels al bijna 60 jaar actief is  (vanaf 1958) als vrijwilliger en postcommandant van Reddingsbrigade Wijk aan Zee. Daarnaast was hij 11 jaar lid van de vrijwillige brandweer van Beverwijken is hij al sinds 2006 strandvonder van Stichting Archief Wijk aan Zee.
  • De heer D.J. Pleging wordt benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau vanwege het feit dat hij maar liefst 22 jaar lang vrijwilliger was bij de Handbalvereninging HCV’90,  als vrijwilliger 8 jaar lang actief was bij Jeugdvereniging Don Bosco te Spaarndam en sinds 1998 tot op heden (dus al bijna 20 jaar) lid is van het organisatiecomité van de Stichting de Goedheiligman te Haarlem.
  • De heer H.C Stikvoort is benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau vanwege zijn jarenlange (totaal ruim 45 jaar) vrijwilligerswerk bij de Parochie St. Eloy, Tafeltennisvereniging Rapidity en bij Voetbalvereniging RKVV DEM, allen in Beverwijk.

De onderscheidingen werden uitgereikt door plaatsvervangend burgemeester Freek Ossel, Voor hem was het de laatste keer dat hij deze mooie taak mocht vervullen, omdat hij per 18 mei wordt opgevolgd door Beverwijks nieuwe burgemeester Martijn Smit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen