Gratis jeugdvoetbalactiviteiten Broekpolder weer van start

Foto: Evenementenmakelaar

Vanaf woensdag 1 juni kan er weer worden gevoetbald op de Vlaskamp in de Broekpolder door jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar. De aftrap is om 18.30 uur.

Het is voor de vierde keer dat dit succesvolle project wordt georganiseerd. De vorige edities trokken veel enthousiaste deelnemers. Afgelopen jaar kwamen zelfs ruim 800 voetballertjes op deze activiteit af. Daarbij bleek dat ook dat steeds meer ouders met de kinderen meekwamen om te genieten van de sportieve prestaties van hun kinderen en ook om gezellig praatje met elkaar te maken.

Verschillende niveau’s
Gedurende deze avonden wordt er in verschillende niveaus en leeftijdsgroepen gevoetbald met verschillende circuitonderdelen en een partijtje o.l.v. ervaren sportbegeleiders, van de Evenementenmakelaar en de buurtsportcoach sportstimulering Beverwijk.

Vlaskamp 2[2] banner

10 avonden
In totaal zijn er 7 voetbalavonden vóór de zomervakantie en vanaf de eerste week in het nieuwe schooljaar volgen de laatste 3. Zoals gezegd is deelname gratis en ook is het niet nodig om je vooraf op te geven.

Assisteren
Bewoners en jongeren die een keer willen assisteren kunnen zich melden bij Robin Welp van de Evenementenmakelaar via [email protected]. Nadere informatie tel.: 06-46014265

De activiteit wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Beverwijk met medewerking van actieve bewoners van de Wg. Spelen, buurtsportcoaches Beverwijk, de Evenementenmakelaar en het wijksportproject StreetruleZ.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen