Voor de 20e keer Zomerfeest in Speeltuin Kindervreugd

Foto: Speeltuin Kindervreugd

Op zaterdag 27 augustus organiseert Speeltuin Kindervreugd in Beverwijk het jaarlijkse Zomerfeest.

Het is inmiddels een pure traditie geworden: aan het einde van de zomervakantie organiseert de speeltuin aan de Huiderlaan weer het jaarlijkse zomerfeest. Dit jaar al weer voor de twintigste keer!

Naast de mogelijkheid om lekker te spelen, hebben de vrijwilligers van de speeltuin deze dag voor een aantal extra activiteiten gezorgd. Er is een groot luchtkussen. het inspannende appeltjesvangen, het eendjes vissen en de kop van Jut en kinderen kunnen zich laten schminken.

Het ballengooien staat dit jaar in het teken van Pokemon en Frozen. Natuurlijk geeft Bertha de limonadekoe weer acte de présence en kan er genoten worden van een gratis suikerspin. Tevens is er een loterij met vele, door de lokale middenstand geschonken, prijzen.

Tijd en plaats: Het Zomerfeest op zaterdag 27 augustus duurt van 13.00 tot 16.00 uur, in speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan te Beverwijk. De toegang is gratis!!!

Gewijzigde openingstijden:
Na de zomervakantie gaan de gewijzigde openingstijden in. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gaat de speeltuin dan al om 14.15 uur open. De openingstijden op woensdag en zaterdag blijven ongewijzigd.zomerfeest affiche

Reacties

Cookieinstellingen