Sportief Beverwijk presenteert zich gedurende Sportfair op zondag 14 mei

Foto: Beverwijk Fit en Actief

Op 14 mei vindt de zevende editie van de SportFair Beverwijk plaats in en rondom sporthal de Walvis aan de Van Loenenlaan.

Gedurende de Sportfair kan iedereen gratis kennis maken met het totale sportaanbod in de gemeente Beverwijk. Net als voorgaande jaren wordt de SportFair gecombineerd met verschillende sportieve activiteiten.

KinderFunpark en straatvoetbaltoernooi 
Voor de avontuurlijke kinderen is er een KinderFunpark aanwezig, waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Ook wordt er tijdens de SportFair er een straatvoetbaltoernooi georganiseerd door Beverwijk Fit & Actief en kan men genieten van andere sportclinics en demo’s, de SportFair zeskamp en aangepaste sporten. Daarmee is de SportFair is het ideale podium voor verenigingen om zich te laten zien aan de inwoners van gemeente Beverwijk onder het motto “iedereen doet mee!”

Naast het programma door sportverenigingen is er ook een grote sportbeurs waar bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en vele anderen die bijdragen aan de sportdoelstellingen in de breedste zin, zich presenteren.

De opening van de Sportfair is om 11.00u en de sport- en cultuurprogramma’s duren tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers is geheel gratis. Voor het programma klik op onderstaande afbeelding. 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen