Kerstdiner (jeugd) en Kerstfeest Stichting Welzijn Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

Stichting Welzijn Beverwijk zorgt er weer voor dat Kerstmis aan niemand onopgemerkt voorbijgaat met een kerstdiner voor de jeugd en een supergezellig kerstfeest voor alle leeftijden

Kerstdiner voor de jeugd van 9 t/m 14 jaar
Op dinsdag 19 december vindt van 17.30-20.00 uur het kerstdiner plaats voor de jeugd van 9 t/m 14 jaar in Inside54, Schutterskwartier 54, Heemskerk. Het is de bedoeling dat iedereen iets te eten meeneemt. Alle lekkernijen worden op de tafels uitgestald zodat er gezamenlijk van alles kan worden  genoten. Deelname € 1,50 voor drinken, bestek, borden en overige lekkernijen. Aanmelden via de lijst in Inside54.
Wie last van een allergie heeft kan dit op de lijst vermelden zodat daar rekening mee kan worden gehouden. Ook wordt er gezorgd voor een verrassingstoetje. Na het kerstdiner is er nog tijd voor het versieren van de kerstboom en een spelletje spelen. Voor meer info [email protected] of 0251 300329.

Kerstfeest voor iedereen
Op woensdag 20 december is het kerstfeest van 13.30-19.30 uur voor iedereen uit Beverwijk in en om Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk. Hapjes maken, rond een vuurtje zitten, koersbal spelen, sjoelen en andere spelletjes spelen, kaarten maken, een high tea en dat alles met een sfeervolle muzikale omlijsting. Voor € 1,– mag men om 17.00 uur aanschuiven bij een soepmaaltijd. Voor de soepmaaltijd kun je je tot 16.00 uur aanmelden. Het kerstfeest wordt georganiseerd door het Sociaal Team, de gemeente Beverwijk en Stichting Welzijn Beverwijk. Voor meer info [email protected] of 0251 300329.

Reacties