Jeugdspelers DEM het veld op met Telstar-toppers

Foto: Dennis Mantz

Vrijdagavond 26 januari was het een bijzondere ervaring voor de jeugdspelers van RKVV DEM uit Beverwijk: als Bluetrace Club van de Week mochten 25 spelertjes mee het veld op als player-escort bij deze wedstrijd tussen Telstar en Jong AZ in de Jupiler League.

Daarbij mochten 5 ‘Demmers’ zich wagen aan een partijtje ‘Latje-Trap’, waarbij het de bedoeling was om de lat van het doel te raken.

Bluetrace Club van de Week
De bedoeling van de verkiezing van Bluetrace Club van de Week  is tweeledig: enerzijds en manier om meer mensen op de tribune te krijgen bij Telstar, en anderzijds ook om extra geld in kas te genereren voor de club die als Bluetrace Club van de Week . Voor iedere toegangskaart voor de wedstrijd die de gekozen club verkoopt ontvangt deze club namelijk € 1,- van Telstar. Daarnaast ontvangt de club die de meeste kaartjes verkoopt ook nog eens een prijs aan het einde van het seizoen. Plezier
Dat het financiële gewin echter in geen verhouding staat tot het enorme plezier wat de jeugdige spelers aan deze ervaring beleven is af te lezen van hun gezichten op onderstaand filmpje, gemaakt door fotograaf Ton van Steijn.

Dem kids lopen mee met de grote jongens van Telstar het veld op!

Geplaatst door RKVV DEM op zondag 28 januari 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen