Mega Sportinstuif in Beverwijk en Wijk aan Zee

Foto: Pixabay

In de herfstvakantie kunnen de kinderen uit zowel Beverwijk als Wijk aan Zee lekker actief bezig zijn tijdens de zogenaamde Mega Sportinstuif.  Deze wordt georganiseerd om sporten en spelen voor kinderen te stimuleren.

De eerste Mega Sportinstuif is op dinsdag 23 oktober in sporthal De Moriaan in Wijk aan Zee van 13.00 uur tot 15.30 uur. Op donderdag 25 oktober wordt de activiteit georganiseerd in sporthal de Walvis in Beverwijk van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Activiteiten
Beide dagen is er een breed aanbod van sporten en spelletjes. Denk hierbij aan panna voetbal, kids bootcamp, boogschieten, springkussen, judo clinic, skeeleren, dance matten, schminken, knotshockey, etc.

Deelname
Kinderen in de leeftijd 4-14 jaar zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de mega sportinstuif.  Kosten zijn €2,- p.p. Inschrijven is niet nodig.

De kinderen krijgen bij binnenkomst een stempelkaart. Met de stempelkaart kunnen ze de verschillende onderdelen af. Na afloop wordt de stempelkaart ingeleverd. Uit alle ingeleverde stempelkaarten wordt een aantal kinderen geloot. Zij zijn dan de winnaar van een sportief prijsje, beschikbaar gesteld door de Evenementenmakelaar. Winnaars worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van de Evenementenmakelaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen