Open dag 25 juni in nieuwe BSO scoutingsgebouw

Foto:

Na school op avontuur in de duinen en samen met vrienden boomhutten bouwen?  Vanaf 1 augustus gaan de deuren van de nieuwe Brood en Spelen vestiging aan de Zeestraat in de duinen open. Op deze nieuwe locatie in het scoutingsgebouw midden in de duinen kan het niet anders dat natuur, sport- en spel, in- en outdoor een grote rol gaan spelen. De locatie leent zich perfect om te klimmen, te klauteren, speurtochten te houden en die stoere hutten te bouwen.

Manager Ivonne Broijl van Brood & Spelen is enthousiast en verteld: “Naast de In- en Outdoor activiteiten passend bij de scoutinglocatie, gaan wij ook activiteiten aanbieden op onze andere activiteitengebieden: Kleuters, Kunst & Cultuur en Sport & Spel. Voor kleuters is er een apart ingerichte ruimte met kleutermateriaal en worden de activiteiten qua intensiteit aangepast. Ook gaan wij samenwerken met kunstenaars uit Beverwijk en Wijk aan Zee en hebben wij een sportleraar in dienst voor Sport & Spel activiteiten. Op deze manier komen alle interesses van kinderen aan bod’’

Open huis op woensdag 25 juni
Op woensdag 25 juni hebben wij open huis van 16:00 tot 19:00 op de zeestraat 283 in Beverwijk. Wij hebben een avontuurlijk programma voor de kinderen samengesteld. Ook is er een rondleiding en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. U bent van harte welkom!

Brood & Spelen
Brood & Spelen is een dynamische kinderopvang organisatie met een vernieuwende kijk op kinderopvang. Wij verzorgen tussenschoolse, buitenschoolse en kinderopvang voor kinderen, vanaf hun geboorte tot ze naar de middelbare school gaan. Wij zijn betrokken bij het kind, de ouders, scholen, verenigingen en de wijken om ons heen. Wij bieden meer dan alleen opvang, door onze dynamische activiteiten en de persoonlijke aandacht voor het kind. Brood & Spelen is inmiddels op meer dan 60 scholen actief.


Reacties