Leer alles over de bijen in Dierendorp

Foto:

Sinds kort heeft kinderboerderij Dierendorp een heleboel nieuwe bewoners. De kinderboerderij is namelijk de trotse eigenaar van een echte bijenkast. Bijen leveren een nuttige bijdrage aan de natuur in de gemeente Heemskerk. Hoe dat kan? Dat leer je tijdens de speciale bijenmiddag op woensdagmiddag 2 juli van 14.00 tot 15.30 uur. Zorg dus dat je erbij bent!

Tijdens deze activiteit ga je op ontdekkingstocht door het leven van de bij. Je komt hierbij allerlei interessante dingen over deze harde werker te weten. Zo leer je wat een bij graag eet en hoe zij leven. Deelname is gratis.

NME centrum Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Kinderboerderij en NME-centrum Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk. Kijk voor meer informatie op www.dierendorpheemskerk.nl.

Kinderboerderij Dierendorp is ook op Facebook te vinden. Volg ons op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij Dierendorp!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen