Woning te koop? Zet hem in the spotlights bij Beverwijk.nieuws.nl

Foto:

BEVERWIJK E.O. – Snel(ler) energie in de verkoop of verhuur van je woning? In onze nieuwe rubriek HuizenTip kunnen particulieren en/of bedrijven hun woning of bedrijfspand extra onder de aandacht brengen.

Wat betekent deze extra aandacht nu eigenlijk? En hoe gaat het in zijn werk?
Om te beginnen wordt www.beverwijk.nieuws.nl bezocht door meer dan 70.000 aantoonbare bezoekers in de laatste 4 weken (en dit groeit met de dag..) Daarnaast heeft onze facebookpagina inmiddels meer dan 3000 volgers.

Op bijvoorbeeld Funda of één van de andere zoeksites ‘verdwijn’ je al snel met je advertentie in het overweldigende aanbod. In de rubriek de HuizenTip op ons platform, waarbij de advertentie tussen het nieuws en de actualeiten door wordt gepubliceerd, zul je zeker opvallen en extra aandacht voor je woning of pand genereren. Natuurlijk is social media ook een belangrijk middel geworden.

De woning of het bedrijfspand kun je in een paar eenvoudige stappen laten opnemen in de HuizenTip! 

1. Allereerst lever je 4 (liggende) foto’s, de beschrijving van het pand dat te huur of te koop staat, en je eigen gegevens aan via ons mailadres [email protected]

2. Wij maken aan de hand van de ingestuurde gegevens het HuizenTip artikel op. Tussen de tekst zullen we de 4 aangeleverde foto’s van het pand invoegen. Ook kunnen we een link aanmaken met een doorverwijzing naar de makelaar of welke gewenste pagina dan ook 

3. De advertorial plaatsen wij vervolgens binnen 48 uur in de rubriek ‘HuizenTip’

Introductieaanbod:
Kosten voor het plaatsen van de woning op onze website bedraagt éénmalig € 20,00. Uw advertentie staat voor een periode van 3 maanden op onze website. Voor € 10,00 extra kunt u in aanmerking komen voor de woning van de week. Deze promoten we dan via Facebook naar meer dan 3000 volgers. Prijs exclusief BTW. 

U krijgt na het aanleveren van de beschrijving en het fotomateriaal een factuur per mail toegezonden, welke op voorhand moet worden voldaan.

Wilt u meer weten? Stuur een mail naar [email protected] of bel 06-14699634

Cookieinstellingen