VacatureTip: Autobedrijf Schweitzer zoekt ‘hands-on’ automonteur!

Wij zijn een universeel garage bedrijf met een vaste klantenkring in de IJmond, waar we best trots op zijn! Met meer dan 25 jaar werkervaring, interesse in auto’s en autotechniek, stellen wij op efficiënte wijze de juiste diagnose voor onderhoud en/of reparatie van alle types en merken  auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van storingen en blijven meegaan met de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige automonteur, die ons team wilt komen versterken!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een talentvolle en gemotiveerde 2e Automonteur, die ambitie heeft om door te groeien. In samenwerking met ervaren collega’s ga je ervoor zorgen dat het onderhoud en reparatie van de auto’s van onze klanten, met zorg en vakkundigheid wordt uitgevoerd. Je bent auto-enthousiast!

ydzhlpcd8g406o4acss5mba84

Jouw profiel

Ben jij?

Een enthousiast en energiek persoon met een autotechnische opleiding op MBO niveau. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om de auto’s van onze vaste klanten optimaal te begeleiden, wanneer het gaat om het onderhoud en reparatie van hun auto? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Ook als je recent werkt als 1e monteur kun je reageren!

ganh0qza22k6ux9uih4ngktaf

Je werkomgeving

Ons bedrijf is gevestigd in Velsen-Zuid. Niet te missen als je IJmuiden in of uit wilt rijden, namelijk naast het Shell Tankstation. Er heerst een informele werksfeer waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken. Ook zijn we goed bereikbaar met openbaar vervoer.

r8fd9weuv59bdruy7ned18alw

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • werken in een team met een gezonde dosis humor
  • goed salaris
  • full time dienstverband
  • goede begeleiding en doorgroeimogelijkheden!

Jouw reactie

Solliciteren? Mail dan je motivatie inclusief een up-to-date CV en foto naar Alwin Schweitzer, op [email protected]

mqmemq0vsn1619yxtsibilnox

Wil je meer informatie dan kun je ons bellen op 0255-527222
Klik hier voor meer informatie over ons bedrijf.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen