Man verkocht gestolen spullen op Beverwijkse Bazaar

Foto:

VELSEN – Op woensdagmiddag heeft de politie een 35-jarige Hilversummer aangehouden op verdenking van heling. Hij wordt er van verdacht op grote schaal gestolen goederen af te hebben genomen van drie Roemeense mannen en één vrouw die hij vervolgens verkocht in zijn kraam op de Beverwijkse Bazaar.

In totaal zijn gisteren vier personen aangehouden en zij worden verdacht van het veelvuldig plegen van winkeldiefstallen. De verdachten pleegden hun diefstallen in heel Nederland en daarbij richtten zij zich met name op het stelen van drogisterij-artikelen, o.a. cosmetica, tandpasta, elektrische tandenborstels, scheermesjes en parfum. 

Er is een grote hoeveelheid drogisterij-artikelen, alsmede een aanzienlijk geldbedrag in beslag genomen. De 35-jarige aangehouden Hilversummer is in het verleden meermalen in aanraking geweest met politie en justitie voor soortgelijke feiten.

Alle verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten en het onderzoek, dat in april van dit jaar van start ging, wordt voortgezet. Vrijdag zullen de verdachten worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.