Vers & Brocante Winterfair… schaatsen op straat!

BEVERWIJK – Aanstaande zaterdag 6 december vind de laatste Vers & Brocante markt van dit jaar plaats. In de Zeestraat is het “Beginning to look a lot like Christmas “, want de winkeliers zijn deze week druk bezig om de winkels te voorzien van mooie kerst etalages en met de voorbereidingen voor een winterfair in kerstsfeer.

Inspiratie voor de feestdagen vindt u zaterdag volop op de markt. Zo krijgt u bij verschillende standhouders alvast recepten voor een feestmenu, kunt u bij de brocante kramen struinen voor de ideale versiering en is de markt alvast hét moment voor het uitkiezen van een lekkere wijn tijdens het kerstdiner!

Niet alleen voor de versiering van uw boom kunt u terecht in de Zeestraat, tijdens de winterfair zal Kwekerij Loef ook beginnen met de verkoop van de allermooiste bomen! Volop winterpret dus in de straat, maar winterpret is pas écht leuk als er geschaatst kan worden en ook daar is aan gedacht met een ijsbaantje waar de kinderen zich de hele dag op kunnen vermaken.

Op de markt is er een swingend Dixielandorkest in “Charles Dickens” stijl, een geweldig koor dat de mooiste Christmas carols zal zingen en bij de diverse horeca gelegenheden in de Zeestraat zal ook live muziek te horen zijn.

Naast de ijsbaan vindt u ook een poffertjeskraam, de ondernemers uit de Zeestraat delen 300 bonnen voor een gratis portie poffertjes aan. Kortom kers(t) verse producten, sfeervolle brocante, gezellige ambiance en volop winterpret aanstaande zaterdag van 10.00 – 17.00 uur op de Zeestraat in Beverwijk.

vom4xzqucwaymh06kex9uuoee