Kringloopwinkel trots na donatie van gulle gever

Foto: IJmond Werkt!

De Kringloopwinkel Beverwijk heeft de hand weten te leggen op een bijzondere collectie kunstobjecten. De stukken werden gedoneerd door een klant die de winkel een warm hart toedraagt. Het bestuur is dan ook trots deze collectie aan te kunnen bieden.

Het gaat om een tiental objecten, allen in dezelfde stijl. Het was nog nooit zo makkelijk én goedkoop om een mooi kunstwerk op de kop te kunnen tikken, zo schrijft IJmond Werkt aan de redactie!. De prijzen variëren van € 75,- tot maximaal € 95,- per stuk.

De Kringloopwinkel aan de Spoorsingel in Beverwijk (Marlo-terrein) is een winkel zonder winstoogmerk. De winkel biedt werkervaringsplekken aan mensen die om uiteenlopende redenen niet zelfstandig een baan kunnen vinden of houden. Dit kunnen mensen zijn met een bijstandsuitkering of mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. De winkel is onderdeel van IJmond Werkt!, de organisatie die mensen naar werk begeleidt.

kunst klw 2

De winkel is zeven dagen per week geopend: maandag van 13.00 uur tot 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. We zien u graag langskomen: Kringloopwinkel Beverwijk, Spoorsingel 115, 1947 LD Beverwijk, T: 0251-279086. Meer informatie over de winkel en IJmond Werkt! vindt u op www.ijmondwerkt.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen