Zomerfestival Marquette: straattheater en kleinkunst

Foto: Archieffoto Beverwijk NIeuws / Zomerpodium

Heemskerk – Lekker liggen in het gras of rondlopen op landgoed Marquette in Heemskerk terwijl de klanken van topbands je oren bereiken, je neus verwend wordt door de geuren van biologisch verantwoorde hapjes en al je zintuigen geprikkeld worden door straattheater en kleinkunst.

Water, vuur, aarde en lucht zijn de elementen waar het Zomerfestival Marquette op zondagmiddag 5 juli aanstaande om draait. Alle optredens hebben een link met dit thema, van de vuurspuwende tijdmachine op de oprijlaan, via de tot aan de hemel reikende acrobaten in de Rozentuin, het levende gesteente van Terra’s Rocks en het water van PWN in de Oude Moestuin. De organisatie van het evenement en PWN slaan wederom de handen ineen om op de eerste zondagmiddag van juli een festival voor bezoekers van alle leeftijden neer te zetten, waar de sfeer ongedwongen, de toegang gratis en iedereen welkom is.

lj2b4hf0zhzpfy5cysyqai3pn-zomerpodium

Kom op de fiets

Het wordt aangeraden zoveel mogelijk op de fiets, lopend of met het openbaar vervoer te komen. Er worden namelijk vele duizenden bezoekers verwacht.

Reacties