Squashseizoen van start

Foto: Pixabay.com

Ook dit jaar doet MAX Sports & Wellness mee in de landelijk squashcompetitie. Met in totaal negen teams wordt er gestreden in diverse divisies en klasses.

Het eerste dames team, Vuurlinie/MAX D1 speelt wederom op het hoogste niveau; de eredivisie. Het team is onveranderd gebleven t.o.v. vorig seizoen met o.a. de Beverwijkse Miantha Kries en de Wijk aan Zeese Joy Half. In het afgelopen seizoen heeft dit team de landstitel binnen gesleept en ook dit seizoen horen ze weer tot de favorieten. Afgelopen vrijdag werd de eerste wedstrijd al gewonnen met 15-3 gewonnen van All Inn uit Utrecht. De eredivisie is met de komst van 1 extra team wel sterker geworden, dus de dames krijgen het zeker niet cadeau dit jaar.
IMG_5759-715x408

Vuurlinie/MAX D1 speelt dit jaar in de eredivisie

Het eerste heren team, DKTP-it/MAX H1 speelt in de eerste divisie. Deze op een na hoogste divisie is ook sterk bezet. Het team is t.o.v. vorig jaar iets gewijzigd. Haarlemmer Arjan Janssen is vervangen door Beverwijker en manager van MAX Rick Luttikhuizen. Tevens is er een nieuwe aanwinst; Erik Hendriks. Deze Haarlemmer komt over van ASRC uit Amsterdam en is een goede versterking voor het team. Ook dit jaar maken Roberto Kalshoven (Castricum), Mitchel Kries (Beverwijk), Roel Zwagerman (Beverwijk) en Seth van der Dussen (Heiloo) deel uit van het team. In deze samenstelling behoort DKTP-it/MAX H1 tot de favorieten om te strijden voor het kampioenschap in de eerste divisie. De eerste stap daartoe werd vrijdag al gezet door met 14-4 te winnen van All Inn uit Utrecht.

De mannen van DKTP-it/MAX H1 spelen vrijdag a.s. thuis tegen Victoria uit Rotterdam. Deze wedstrijd begint om 20.00u. De dames zijn a.s. vrijdag vrij en gebruiken dit weekend om te trainen in de Ardennen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen