Griezelen op De Bazaar tijdens Halloween: Welcome to the Graveyard!

Foto: Pixabay

Vanaf 17 oktober kan iedereen helemaal in Halloweenstemming komen op de Beverwijkse Bazaar. Hal 21 aan de Boulevard is dan omgetoverd tot een onvervalst spookhuis met een indrukwekkend horrorgehalte.

Het spookhuis, met als welkomstslogan “Welcome to the Graveyard”, is een idee van Susi Zayas Vargas die, net als haar man Juan, een enorme passie heeft voor Halloween en horrorfilms. In het dagelijks leven geeft zij les op het Trinitas College in Heerhugowaard waar zij ook ieder jaar in de maand oktober de school omtovert tot spookhuis, ter gelegenheid van Halloween, .

Susie over haar bijzondere passie: “Ik kom al jaren op De Bazaar en vind het daar geweldig en supergezellig. Ik riep begin dit jaar tegen mijn man: Daar moeten we een spookhuis bouwen!, waarop hij vroeg of ik gek geworden was. Maar ik kon het idee niet loslaten. En zie hier: mijn eigen spookhuis op De Bazaar”.

Over wat de bezoekers kunnen verwachten wil Susie nog niet te veel verklappen, maar wèl maakt ze duidelijk dat er heel wat verschillende horrorthema’s voorbij komen, zoals het slachthuis van Saw , zombies en natuurlijk Freddie Krueger. Om de beleving zo heftig mogelijk te maken maakt ze gebruik van een combinatie van special effects en acteurs.

Het spookhuis “Welcome to the Graveyard” is geopend in de weekenden van 17 tot en met 31 oktober. De toegangsprijs is € 3,- per persoon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen