Genomineerden IJmond Onderneemt Award 2015 beken

Foto: IJmond Onderneemt

Ieder jaar wordt de ‘IJmond Onderneemt Award’ overhandigd aan een echt IJmonds bedrijf, dat zich op een positieve manier onderscheidt van haar concurrentie en boven het maaiveld uitstijgt. Goed ondernemerschap mag worden beloond! Ook dit jaar is A9 Studio’s verkozen als locatie.

Vorig jaar zagen ruim 230 ondernemers hoe de IJmond Onderneemt Award gewonnen werd  door Facta. De jury, bestaande uit diverse bestuursleden van ondernemersverenigingen en de winnaar van vorig jaar, heeft ook dit jaar weer een zware taak om uit drie toppers één winnaar te kiezen. De genomineerden zijn in willekeurige volgorde:

Vishandel Tel uit IJmuiden
Vishandel Tel levert vis van over de hele wereld aan viswinkels, horeca, retail en markten. De vis en garnalen worden onder andere geïmporteerd uit Azië, Zuid-Europa, Zuid-Amerika, maar ook Marokko.

Bamboe Bouw uit Beverwijk
Bamboe Bouw Nederland staat garant en bekend om de beste kwaliteit bamboematerialen en goede service. Ze bieden een ruim bamboe assortiment en kunnen snel leveren door hun grote bamboevoorraad van 3000 m2.

Fairexx Logistics uit Heemskerk
Grote beurzen, internationale evenementen en talloze kilometers rijden. FAIREXX Logistics draait er zijn hand niet voor om, zij regelen dat al uw spullen veilig aankomen en zorgen voor de juiste afhandeling op de plaats van bestemming.

Programma
Het programma zal ook dit jaar boeiend zijn met bijzondere hoogtepunten. Het thema is ‘Zin in ondernemen’. In een feestelijke setting zullen onder leiding van een verrassende dagvoorzitter de prijzen worden bekend gemaakt. Tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt worden in totaal drie awards uitgereikt. Naast de IJmond Onderneemt Award, worden ook de IJmond Werkt Award en de IJmond Duurzaam Award uitgereikt.

Partners
IJmond Onderneemt wordt georganiseerd door OV IJmond, MKB IJmond, IJmond Werkt!, Omgevingsdienst IJmond en businessmagazine IJmondiaan. Hoofdsponsor is Rabobank IJmond. Meer informatie vindt u op www.ijmondonderneemt.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen