Gezamenlijk herdenken op begraafplaats Westerveld

Foto: Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Op maandag 2 november, de dag waarop Allerzielen wordt gevierd,  organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld een bijzondere gedenkavond.

Tijdens deze avond, die om 18.30u begint en tot ongeveer 20.00u zal duren, biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken. Op verschillende plaatsen in het monumentale gedenkpark is er muziek en is er een verlichte looproute met daarlangs troostrijke gedichten.

Saamhorig, en toch intiem
“Wij merken dat gezamenlijk herdenken iets is waar steeds meer behoefte aan is”, vertelt Carla Bosua, directeur van Westerveld. “Het biedt troost samen herinneringen op te halen en te merken dat je niet alleen staat. Saamhorig, en toch heel intiem. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer een gedenkavond om iedereen de mogelijkheid te bieden om een kaarsje op te steken ter nagedachtenis aan een geliefd persoon.”

Vanwege de unieke uitstraling van het gedenkpark heeft de KRO-NCRV ervoor gekozen om – net als vorig jaar – op 2 november vanaf Westerveld een live-uitzending te verzorgen. De uitzending op NPO 2 begint om 18.45 uur.

Het adres van Begraafplaats & Crematorium Westerveld is: Duin en Kruidbergerweg 2-6, Driehuis.

Reacties