Vishandel Tel winnaar ‘IJmond Onderneemt! Award’

Foto: Wim Meijer Fotografie

Het bedrijf uit IJmuiden kreeg dinsdag 17 november de onderscheiding voor de meest in het oog springende IJmondiale onderneming.

Het was voor de zesde keer dat IJmond Onderneemt! werd georganiseerd, en ook nu had het evenement weer meer uitstraling dan in het voorgaande jaar. In de feestelijk aangeklede zaal konden men genieten van een programma met onder andere moderne dans. Verder werd er van alle genomineerde bedrijven een mooi en informatief filmpje getoond, waardoor de enkele honderden aanwezige entrepreneurs konden zien en beleven wat de genomineerde bedrijven zo bijzonder maakte.

Innovatief bedrijf
Hoewel Fairexx Logistics en Bamboe Bouw ook veel indruk op de jury maakten, ging de IJmond Onderneemt! Award naar Vishandel Tel. Het oordeel van de jury, bij monde van Roel Huisman luidde: “Vishandel Tel is een modern, innovatief en krachtig bedrijf, dat in het verleden zijn sporen heeft verdiend maar vooral bezig is met het vergroten van diverse vis- en aan vis, schaal- en schelpdieren gerelateerde activiteiten, waarbij de uitbreiding van de bekende viswinkel aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam er één en de uitbreiding van de activiteiten in Suriname een andere is”.

Gedurende het evenement, dat mede mogelijk werd gemaakt door RaBo Bank IJmond, werd ook de ‘IJmond Werkt! Award’ uitgereikt aan Hotel Restaurant Sonnevanck uit Wijk aan Zee en de ‘IJmond Duurzaam! Award’ aan De Rodenburghoeve uit Uitgeest.

_MG_0300 banner

Reacties