Wintereten in de Wijk

Foto: Wintereten in de Wijk

Gedurende Beverwijkse Restaurantweek van dinsdag 24 tot en met zondag 29 november aan de winterse kost voor een betaalbare prijs.

Met als thema ‘Wintereten in de Wijk’ tonen acht restaurants in Beverwijk dat het voor hen een natuurlijke zaak is om met het seizoen mee ‘te koken’. Van dinsdag 24 tot en met zondag 29 november profileren ze zich dan ook met wintereten.
Ieder deelnemende restaurant biedt een speciaal gerecht aan onder de 10 euro (een kinderportie voor de halve prijs).  Reserveren kan al vanaf 17.00 uur! Naast deze winterse aanbieding kookt elk restaurant nog een extra gerecht dat het idee van wintereten volledig omarmt, maar wel binnen de eigen ‘kookfilosofie’. Dat gerecht kost dan wat het kost.

Mix & Match
Met deze opzet bieden de restaurants weliswaar een gemeenschappelijk thema aan, maar blijven ze toch trouw aan hun eigen culinaire imago. Opvallend is dat van de 8 deelnemende restaurants er geen 2 gericht zijn op dezelfde ‘doelgroep’. Hiermee hoopt men te bereiken dat er een beetje mix&match ontstaat van gasten en deze uitgenodigd worden om uit hun comfortzone te stappen en eens een andere keuken te proberen.

De Soeppas
Verder introduceren de acht restaurants de Soeppas. Deze kost € 6,- en daarvoor kan men zes kopjes soep bestellen. Het maakt niet uit of dat 6 maal één kopje is, of in één keer 6 kopjes. Een ‘volle’ kaart kan na het laatste kopje soep worden ingeleverd. Uit de ingeleverde bonnen worden 3 winnaars getrokken die een stapeltje restaurantbonnen krijgen. De Soeppas is besteedbaar van dinsdag 24 november tot en met zondag 6 december, in combinatie met een hoofdgerecht.

Meer informatie op www.winteretenindewijk.nl.

Deelnemende restaurants:
Brasserie Begijnenhof, Brasserie Première, Café Broer & Zus, Café restaurant M!guel, Hotel restaurant De Wijkerhaven, Ome Pietje eten & drinken, Restaurant De Jonge Halewijn, Restaurant De Koster

Reacties