Castle Christmas Fair; authentieke kerstbeleving in en rond Slot Assumburg

Foto: Castle Christmas Fair

Op de historische locatie Slot Assumburg wordt op 26, 27, 28 en 29 november de leukste kerstmarkt van Noord-Holland georganiseerd.

Vlak voordat de feestdagen aanvangen en de donkerste maand van het jaar zich aanmeldt, vormt een van de mooiste plekjes in Holland het decor voor de Castle Christmas Fair. Een complete kerstbazaar met een exclusief programma en een breed scala aan kerstproducten. Begin de feestdagen in stijl en laat je inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode, optredens en culinaire verwennerijen.

75 bedrijven
Donderdag 26 november 17:00 uur is de opening met een speciale gast. Pagodetenten sieren de recent gerenoveerde, magische kasteeltuin en het horecaplein. Diverse culinaire stands zorgen voor extra kerstbeleving. Met vier dagen bijzondere programmering en 75 gespecialiseerde bedrijven die zich aan u presenteren, hoeft iemand meer naar Duitsland. De leukste kerstmarkt van Nederland vind je direct naast de deur.

banner3

Gebakken oerbrood, foute truien en kleurwedstrijden
Profiteer van bijzondere koopjes en proef de ambachtelijke natuurproducten zoals arganolie, fudge, vele soorten wijnen en bijzondere delicatessen. Van vers gerookte kwaliteitspaling bij meervoudig Nederlands kampioen palingroken tot ambachtelijk gebakken oerbrood, warm uit de houtovens. Ook hippe mode, mooie sieraden, foute kersttruien, brocante en zelfs wereldmerken als Land Rover en Jaguar treft u tijdens de fair aan. Naast ambachten en kunstenaars is er uniek entertainment. Studio Rembrandt “vereeuwigt” bezoekers in schilderijen van Hollandse meesters. Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen, kleurwedstrijden en workshops. Kortom: een heerlijk dagje uit voor iedereen!

assum2

Muzikaal programma
Er zijn over vier dagen ruim 25 bands, acts en koren geprogrammeerd. De Castle Christmas Fair biedt naast het Kerstshoppen een gevarieerd muzikaal programma van middeleeuwse kerstliederen tot hedendaagse hits. Van harp ensemble en kerstkoren tot “The Voice of Holland” Bart Brandjes en de Nederlandstalige band Van Huys Uit.

Slot Assumburg kent een rijke historie. De landerijen rondom het Slot zijn recent omgetoverd tot een bezienswaardigheid met als absoluut hoogtepunt de Frans classicistische baroktuin inclusief rosarium, prieel en boomgaard.

Kaarten voor dit evenement kosten 10 euro per persoon en parkeren kan voor 5 euro per dag. Via de online ticketshop op de site www.castlechristmasfair.nl kunt u in de voorverkoop met korting e-tickets verkrijgen.

banner1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen