Roparunners organiseren Sh’Bam-sessies

Foto: IJmondrunners

Opnieuw een activiteit van de IJmondrunner met als doel om, in het kader van de Roparun,  geld in te zamelen voor palliatieve zorg aan kankerpatienten.

Vrijdag 11 maart organiseert Karin van der Meij, namens en samen met de IJmondrunners twee zogenaamde ‘Sh’Bam’-sessiea in Anybody Health Center in Haarlem Zuid.

Voor wie het begrip Sh’Bam onbekend is:  Sh’Bam is een groepsfitnessprogramma. Het is enigszins te vergelijken met Zumba, met als verschil dat Sh’Bam alle dansstijlen in zich heeft, van Streetdance tot Salsa, van Charleston tot Musical, van House tot Hiphop van Jazz tot Modern. Wisselende tempo’s, herkenbare muziek, eenvoudige choreografieën en bovenal een hoge funfactor. Kortom: voor iedereen en geschikt voor iedere leeftijd. Was in het (verre) verleden de slogan in de danswereld ‘Dansen is plezier voor twee’, bij Sh’Dance is het gewoon plezier met z’n allen. Natuurlijk, iedereen danst, maar waar het om gaat is om de glimlach op ieders gezicht.

De Sh’Bam-sessies worden gehouden op vrijdagavond 11 maart van 18.45u tot 20.00u en van 20.15u tot 22.00u. De kosten bedragen € 15,- per persoon.

Opgeven voor de sessies kan aan de balie van Anybody Health Center, Toekanweg 2, Haarlem Zuid of via e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen