Open Dag en Kinderfestijn bij L.T.C. DEM

Foto: L.T.C. DEM

Tennisvereniging DEM houdt op zondag 13 maart 2016 een open dag, waarbij zowel de jongere als de oudere tennisliefhebbers volop aan hun trekken kunnen komen.

Tennisclinic
Het programma van deze dag omvat onder andere een tennisclinic verzorgd door Edwin Elzinga van Tennis & More. Deze tennisclinic, waar iedereen aan mee mag doen, wordt gehouden van 13:00 tot 16:00 uur. Daarnaast staat er zowel het ‘NK Minitennis’ als het ‘NK Rondom de Baan’ op het programma.

NK Minitennis
Het ‘NK Minitennis’ begint om 10:00 uur en wordt georganiseerd door Tennisschool Hoevenberg. Het ‘NK Rondom de Baan’ staat gepland van 14:30 uur tot 17:00 uur.

NK Rondom de Baan
‘Rondom de Baan’ is erg populair bij tennissers. Veel mensen speelde dit al in hun jeugd en het wordt nog regelmatig gespeeld in grote groepen. Iedereen kan dit spelen, vanaf onervaren tot ervaren speler en van jong tot oud. Iedereen is dan ook welkom om mee te dingen naar de  titel.

Behalve sportieve activiteiten is er vanaf 15.30u ook live muziek .

Kijk voor meer informatie over de Open Dag of over de tennismogelijkheden bij DEM kijk op de website: www.demtennis.nl of op Facebook

affiche open dag dem

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen