Bourgondische Vers&Brocante markt weer van start!

Foto: Vers&Brocante markt

Na een paar turbulente wintermaanden met veel discussie met de gemeente over de status van de markt, gaat zaterdag 2 april de eerste Vers&Brocante markt van 2016 van start; niet meer als ‘markt’, maar als ‘evenement’.

Zeestraat Fashion Week!
Dit jaar is ervoor gekozen om ieder markt een eigen thema mee te geven. Het thema voor 2 april is ‘Zeestraat Fashion Week!’ Hiervoor wordt zelfs een echte ‘catwalk’ aangelegd in het midden van de Zeestraat waar door de winkeliers om 13.00 en 15.00 uur een modeshow gegeven zal worden.

Van vers en brocante tot vintage bruidsmode
De organisatie over de nieuwe opzet: “ We wijken niet af van de insteek van de markt, namelijk alleen vers en brocante artikelen, maar juist door de diverse thema’s die we hebben gekozen kunnen we hier als ondernemers uit de straat en standhouders van de markt leuk op inspelen”. Zo zal er aankomende zaterdag o.a. een kraam zijn met romantische vintage bruidsmode, antieke reiskoffers en tasjes en zelfs de vers producten krijgen een fashionable tintje!

Wim Meijer Fotografie_MG_4833

Nieuwe gezichten
Onder de standhouders dit jaar weer veel vertrouwde gezichten, maar ook nieuwkomers zoals Restaurant Absurd uit de Koningstraat met twee kramen en brasserie Grand-Café De Smaeckkamer, die aanwezig zal zijn met een vintage foodtruck.

Scooter hoofdprijs loterij
Verder op de Vers&Brocante markt: muziek, terrasjes, lekkers, gezelligheid en een door de winkeliers georganiseerde loterij. Iedere klant bij één van de deelnemende winkels krijgt een lot en om 16.00 uur is de trekking van deze loterij. De hoofdprijzen zijn een scooter, Ray-Ban zonnebril en een diner voor twee!

POSTER LOTERIJ

De Vers&Brocante markt wordt gehouden op zaterdag 2 april van 10.00- 17.00 uur in de Zeestraat in Beverwijk.

Reacties