Happy Weekend in Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Foto: Pixabay (bewerking WMF)

Iedere vrijdag publiceert Nieuws.nl in samenwerking met 251tv de evenementenagenda van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Zaterdag 16 april 2016

  • Rad van Avontuur: In de Regina Caeli kerk op het Hilbersplein in Beverwijk draait het Rad van Avontuur. De opbrengst is voor de kinderen in Ethiopië. Om 13.00 uur begint de 1e ronde van de open Rummikub drive in dorpshuis de Moriaan in Wijk aan Zee. De zaal gaat open om 12.30u en tot 12.45u kunt u u nog aanmelden (als u dat nog niet gedaan hebt via telefoonnummer 020-6454823)
  • Dem-Citadel-Demloop: Start is op de atletiekbaan van AV Dem op sportpark Adrichem aan de Aagtendijk in Beverwijk Er zijn 4 afstanden: 18.30u start de 400 meter voor de jeugd, om 18.45u de 1250 meter en om 19.15u is de start van de 5 en 10 kilometer.
  • Optreden van Tommy Inc.! Band and Friends. in de Jansheeren op het Maltezerplein in Heemskerk. Het optreden begint om half 9 en de entree is gratis maar mensen die er naar toe willen wordt wel verzocht 2 nieuwe tandenborstels mee te nemen voor Medical Checks for Children. Er zijn optredens van de Revival Jazz Band, Bangers en Mash, Samantha van Son, Tommy Inc.! Band, De Retros en Call me Blondie.
  • Fred Delfgaauw met ‘In de wachtkamer van de liefde’ in Kennemer Theater. Kaarten vanaf € 18,00 voor zaterdag 16 april om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.
  • Concertje Projectkoor/ensemble o.l.v. Justina Oosters in Doopsgezinde Kerk Beverwijk. Aanvang 14.30u. Toegang gratis. Adres: Doopsgezinde Kerk, Meerstraat 62, 1941 JD Beverwijk. Meer informatie: Justina Oosters: 023 – 5 389 165, e-mail: [email protected]
  • Fotografen van de Oorlog: Tentoonstelling met foto’s uit de Eerste Wereldoorlog in Grote Kerk Beverwijk. De tentoonstelling wordt zaterdagmiddag 16 april om 15.00u geopend door ZE Jana Reinišová, ambassadeur van de Tsjechische Republiek in Nederland, en wethouder Cecilia van Weel. Locatie: Grote Kerk, Kerkstraat 37A, 1941 GC Beverwijk. Meer informatie: http://hague.czechcentres.cz
  • Repair Café: In Paviljoen Westerhout kan iedereen zaterdag 16 april weer terecht voor het repareren van allerhande spullen. Tijd: van 12.30u tot 15.30u. Locatie: Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein, Beverwijk

Zondag 17 april 2016

  • Dubbelconcert in Café Camille: zondag 17 april gratis concert van duo Stef & Co. in het cultureel café aan de voet van de Wijkertoren (Kerstraat 37, Beverwijk). Aanvang: 15.00u. Toegang gratis.
  • Out of Nature: Film in het filmhuis Cultureel Centrum de Cirkel in Heemskerk. Zondag 17 april. Aanvang: 20.00u. Reserveren: www.filmhuisheemskerk.nl
  • O’Branons op zondag 17 april in Buurtcentrum Het Spectrum Pure Ierse traditionele muziek volgens Loes Bakker, Lidewij de Vries en Titus Kraakman. Zaal open om 13.30 uur. Aanvang 14.00 uur. Een kaart kost € 5,00, incl. koffie/thee. Voorverkoop in Het Spectrum,  Lauraplein 1a in Heemskerk  en Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 te Beverwijk. Kaartverkoop op de dag zelf aan de zaal is ook mogelijk.
  • Open dag Korfbalvereniging HBC voor kinderen van 4 t/m 12 jaar van 12:00 tot 16:00 uur. Activiteiten: Een spelcircuit waarbij verschillende aspecten van korfbal worden geoefend, springkussen, schminken, een speurtocht/quiz, bij de picknickplaats wat drinken en een snoepje en op de foto met Tijko de mascotte. Verder op het hoofdveld diverse wedstrijden door de teams van HBC. De open dag vindt plaats op het sportcomplex van HBC aan de Spoorsingel 82 in Beverwijk.
  • Muziekpresentatie in de zaal van café Broer en Zus vanaf 14.00 uur gegeven door dwarsfluit- keyboard en pianoleerlingen van de Beverwijkse muziekdocenten Alice Ploeg en Peter Stam.
  • Event Ezelenbrug in Sportcentrum Heemskerk aan de Kerkweg in Heemskerk van 15.00 tot 19.00 uur. Dit is een workshop voor iedereen vanaf 12 jaar met o.a. graffiti, hiphopdance, rap en schermen met aansluitend een  afsluitend feest met een optreden van de band Bunch on a Breakout.

Jouw evenement op ‘Happy Weekend’
Wie met een activiteit opgenomen wil worden in de weekend-evenementenagenda kan een mailtje sturen met de relevante informatie van het evenement (adres, tijd, kosten, waar aanmelden, eventueel adres website) naar [email protected] of naar [email protected]. Graag met de vermelding ‘weekendagenda’ plus datum van het evenement als onderwerp. Om het evenement te kunnen verwerken moet het uiterlijk op de donderdagavond voorafgaand aan het betreffende weekend binnen zijn.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen