Lente-Sundayfair in Breestraat op zondag 24 april

Foto: Sunday Fair Beverwijk

Viermaal per jaar combineren de winkeliers van de Beverwijkse Breestraat hun maandelijkse koopzondag met een unieke markt onder de naam Sunday Fair.

Op zondag 24 april tussen 12.00 -17.00 uur is de eerste Sunday Fair van 2016 met als thema ‘Lente’. De SundayFair staat garant voor een middag gezelligheid met vele kramen met een unieke artikelen, maar ook bijzonder straattheater en live muziek.

Parasolo van Theater Gajes
Dit keer kan het publiek genieten van Theater Gajes dat met een zeer interactieve, lopende voorstelling gastvrijheid en gezelligheid met een rauw randje brengt. Zij maken bijzondere ontmoetingen waar, vieren een feestje met de toeschouwer of gaan een diepgaand gesprek aan. Hun act wordt omlijst door speciaal ontworpen parasols met verrassende effecten, die afhankelijk zijn van het weertype.

Gajes banner

Marcel Cyclette
De boomlange Fransman Marcel Cyclette verrast, verlokt, verwarmt, verleidt en verovert op zijn ‘jazzy velo-hybride’ Zijn ‘cyclette fantastique’ werkt op zonne-energie. Een spektakel wat je moet zien en beleven!

Usual Dogs en Beverwijkse Harmonie Kapel
Op diverse plekken in de Breestraat zijn gedurende de Sunday Fair liveoptredens. Ter hoogte van Gasterij ’t Meijershof brengen The Usual Dogs onvervalste rock ten gehore. En tegenover de Zeestraat is het de Beverwijkse Harmonie Kapel die met levendige muziek een bijdrage levert aan de sfeer op deze lentemarkt.

harmonie kapel

Rechtstreekse radio-uitzending
Speciaal voor de thuisblijvers maakt Radio Beverwijk een rechtstreekse uitzending vanaf de markt met interviews en muziek, wat betekent dat letterlijk heel Beverwijk de Lente Sunday Fair kan meebeleven.

Behalve de markt zijn ook de winkels in het centrum van Beverwijk geopend. Het parkeren is deze dag gratis.

affiche sunday fair

Reacties