KDO Toneel met ‘rasechte komedie’ in Kennemer Theater

Foto: KDO

Zaterdag 7 mei staat toneelvereniging KDO (Kunst Door Oefening) op de planken in het Beverwijkse Kennemer Theater met de komedie ‘Denk aan Mij’ van Hetty Heyting

Het verhaal
‘Denk aan Mij’ is een rasechte komedie en staat bol van vileine humor. Het verhaal: Je ex-man Bob nodigt je uit in het oude vertrouwde vakantiehuis in Frankrijk. Je zit inmiddels zo goed in je vel, dat je gaat. Maar er komen nog drie andere ex-vrouwen van Bob opdagen.

Zo treffen de hypochondrische Aafke, de inmiddels lesbisch geworden Pam, de arrogante en ietwat hoerige Doris en Bobs laatste ex, Jeanine elkaar bij de villa. Oude wonden worden open gekrabd en pijnlijke feiten onthuld. De irritaties lopen hoog op, daar in de Provence. Herinneringen worden gedeeld.

(Foto: KDO)
(Foto: KDO)

Kunst Door Oefening
Theaterstichting Kunst Door Oefening voert tweemaal per jaar een stuk op in het Kennemer Theater. Daarbij beperkt KDO zich niet tot alleen acteren, maar bouwt ook zelf alle decors en verzorgt zoveel mogelijk ook zelf de techniek die nodig is om de voorstelling goed over te brengen. Elke maandag wordt er door de leden van het theatergezelschap geoefend in Buurthuis Wijk aan Duin. Het resultaat daarvan is zaterdag 7 mei dus te zien in het Kennemer Theater. Aanvang 20.15u (zaal open om 20.00u)

Kaarten
Kaarten à € 15,- (incl. garderobe en pauzedrankje)  kunnen worden besteld via [email protected]. Ook is het mogelijk om op de dag van uitvoering kaarten aan de zaal te kopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen