Zaterdag 7 mei weer Vers&Brocante markt in Beverwijkse Zeestraat

Foto: Pixabay

Zaterdag 7 mei vindt in de Zeestraat in Beverwijk de tweede editie van 2016 plaats van de Vers&Brocante markt met als thema “Dag van de vis en Vakantiebeurs”.

Visplein
In het midden van de markt zal Vincent, de Boeren Roker en standhouder van het eerste uur,  een gezellig visplein creëren met verschillende kramen waar de lekkerste vissoorten te vinden zijn, van haring tot kabeljauw, schol en tong en van kibbeling tot makreel. Verschillende standhouders van de markt zullen in hun productaanbod van deze maand rekening houden met het thema vis, waarbij je kunt denken aan mooie recepten, of producten die de vismaaltijd compleet maken, zoals smakelijke bijpassende wijnen.

visdag2 banner

Mini vakantiebeurs
Het einde van de meivakantie betekent ook voor velen het begin van nieuwe vakantieplannen voor de zomer. Tijdens de markt van zaterdag 7 mei zal er dan ook een mini vakantiebeurs zijn. waar iedereen zich kan laten inspireren door enthousiaste deskundigen op het gebied van bijvoorbeeld citytrips, verre reizen of culinaire tochten in eigen land of over de grens.

Uiteraard ontbreekt ook in deze editie het brocante aanbod niet. Onder het genot van live muziek op de markt kan iedereen struinen tussen de ‘juwelen van toen’ die wellicht nieuwe ‘pareltjes van nu’ kunnen worden.

Terrassen, gezellige kramen, muziek en een gevarieerd winkelaanbod vormen samen de ingrediënten voor een gezellig dagje funshoppen in de speciaalstraat van Beverwijk.

De Vers&Brocante markt begint om 10.00u en duurt tot 17.00u.

mei 2016 poster banner

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen