Expositie ‘IMPRESSIONS’ en nieuwe foto-activiteit ‘imPRESSions’ bij ISOO.nu

Foto: ISOO.nu

Afgelopen zaterdag, 14 mei, werd in het Beverwijkse centrum voor fotografie ISOO.nu de expositie IMPRESSIONS geopend.

Voorzitter Yljas Roeper legde in het kort uit wat de aanleiding is geweest voor deze expositie: “ Het fotografiecentrum ISOO.nu bestaat inmiddels ruim twee jaar. We zijn begonnen onder de hoede van de stichting Kunst & Cultuur Beverwijk, maar sinds kort is ISOO.nu sinds kort een zelfstandige stichting. We willen als bestuur laten zien dat exposeren voor iedereen bereikbaar is. Tegen een kleine vergoeding kan een ieder in deze ruimte exposeren”, aldus Yljas.

Joop Rumping banner

Amateurfotografen op pad naar culturele activiteiten
Naast de activiteiten als lezingen, exposities en workshops, kondigde de voorzitter een nieuwe activiteit aan: ISOO.nu wil onder de naam ‘imPRESSions’ – let op de schrijfwijze! – (amateur)fotografen op pad sturen naar culturele activiteiten in de regio. Deze fotografen hebben toestemming van de organisatie om activiteiten voor en achter de schermen te fotograferen. Aan het eind van het jaar worden de foto’s bij ISOO.nu geëxposeerd. “Het plan moet nog verder worden uitgewerkt, maar het idee is dat we zo een mooi beeld krijgen van alles wat in de regio op cultureel gebied wordt georganiseerd”, aldus voorzitter Roeper.

De expositie IMPRESSIONS is tot en met 30 juli elke maandag van  20.00 – 22.00 uur en elke zaterdag van 12.00 – 16.00 uur te bezoeken bij  ISOO.nu, Stationsplein 46 in Beverwijk.

Kijk voor meer informatie op de website www.isoo.nu of op www.facebook.com/isoo.nu. Informatie over exposeren bij ISOO.nu: stuur een mail naar Jan Aardenburg, [email protected]

ISOO_poster_A3_2015_05-6 logo

Reacties