Spoor van uniek fotoboek uit kringloopwinkel leidt naar Beverwijk

Foto: Fotograaf onbekend - foto via Paula de Vries

Soms duiken er bijzondere dingen op in Krinkloopwinkels, zoals het ruim een halve eeuw oude fotoboek dat Paula de Vries vond in een kringloopwinkel in Beilen.

Een fotoboek met foto’s en kaarten uit en rond 1962 van mensen die waarschijnlijk bij het leger des Heils zaten of op missie waren. In het album ook kaarten uit London, Spanje, Peru, Panama enz. Paula kan zich voorstellen dat, mensen van wie het album is geweest, of eventuele nabestaanden, graag het album terug zouden willen hebben. Ze wil het album dan ook heel graag teruggeven.  Daarom is ze nu op zoek naar mensen voor wie dit album iets betekent.

Een duidelijk spoor leidt naar Beverwijk. Een van de kaarten in het album bevat namelijk een naam en adres: Mevr. G. Wagter Wilgenhoflaan 56 Beverwijk NH. De kaart is gestempeld  14 juni 1962, komt uit Londen en de afzender is ‘Siep’: briefkaart Siep IMG_0195Wellicht dat via mevrouw Wagter, haar familie of kennissen de weg verder kan worden gevonden naar familie die wellicht heel blij is met het ’teruggevonden’ album.

Paula de Vries hierover: “Zou er nog Familie wonen in Beverwijk? Graag wil ik hun het fotoboek terug geven. Het zou toch geweldig zijn…een boek met zo veel geschiedenis hoort niet in een kringloopwinkel te liggen”.

Hieronder een aantal foto’s uit het fotoalbum. Weet jij van wie het album is of wie er, wellicht als nabestaande, heel gelukkig van wordt, meldt dat dan aan Paula de Vries

retroboek foto 2 retroboek foto 4 retroboek foto 5 retroboek foto 1 retroboek foto 6 retroboek foto 7 brief Chili

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen