Griezelen op Beverwijkse Bazaar tijdens Halloween: Haunted Hall

Foto: De Bazaar

Sinds 8 oktober is het weer uitgebreid ‘bibberen’ op De Bazaar. Na het grote succes van het spookhuis van vorig jaar, is er dit jaar een vervolg met als titel ‘Haunted Hall’

Kosten nog moeite zijn gespaard om een nieuw spookhuis te realiseren in Hal 1 waar men ruim 10 minuten flink kan griezelen. Het is Susi Zayas Vargas en haar man Juan opnieuw gelukt om er een echt spektakel van te maken.

Susi komt al jaren op De Bazaar. “Ik vind het hier geweldig en fantastisch. Begin 2015 zaten we op een zondag een broodje te eten en zag ik alle mensen om me heen. Ik zei tegen Juan: Ik moet hier een spookhuis bouwen! Juan vroeg direct of ik gek was geworden, maar het idee liet mij niet los! Vorig jaar was super, maar dit jaar willen we het nog enger maken!”

Juan is een grote fan van Freddy Krueger en doet hem perfect na. Freddy keert dus zeker als thema terug. Maar er zijn verschillende thema’s te vinden in het Spookhuis en wederom wordt er gewerkt met een combinatie van live acteurs, geluidseffecten en doodenge sets.

Het Spookhuis is van 8 tot en met 30 oktober ieder weekend geopend. Toegangsprijs is  € 3,50 per persoon

Reacties