Beverwijnplein op de Vers&Brocante markt

Foto: Wim Meijer Fotografie

Het is zaterdag 5 november alweer de een-na-laatste Vers&Brocante markt van dit jaar. Dat betekent dat we in volle vaart afstevenen op de decembermaand. Maar niet voordat we eerst nog even flink hebben genoten van wat de maand november voor ons in petto heeft. En dan denken we al heel snel aan WIJN.

Nadat afgelopen maand het bier rijkelijk vloeide in het kader van ‘Oktoberfest’ zitten we nu in de maand waarin we letterlijk ‘met volle teugen’ kunnen genieten van de eerste wijnen van 2016 (zoals de Beaujolais Primeur, die vanaf donderdag 17 november de wijnmarkt zal overspoelen) en de rijpere wijnen kunnen voorproeven voor de komende feestdagen.

(foto: Pixabay)
(foto: Pixabay)

Beverwijn
De Vers&Brocante markt zal dit keer dan ook helemaal in het teken staan ‘Beverwijn’. Dit vraagt wel enige uitleg: Beverwijn is een evenement wat georganiseerd wordt door vaste standhouder van de markt “Wijn en Druif” in samenwerking met diverse horecazaken in Beverwijk. Vanaf vanavond, donderdag 3 november, tot en met zondag 6 november kan men  op ‘wijnreis’ door Beverwijk! 4 dagen lang genieten van de lekkerste wijnen met bijpassend hapje, uit diverse landen. Je kunt er alles over lezen in het artikel op Beverwijk.Nieuws.nl. Klik hiervoor op: Beverwijn

Ook tijdens de Vers&Brocante markt is iedereen van harte welkom op het “Beverwijnplein” voor een proeverijtje van de diverse wijnen en hapjes.collage-1-novStraatorkest Toos zal aanstaande zaterdag voor de muziek op de markt zorgen. Dit straatorkest dat al bestaat sinds 1986, zorgt altijd voor afwisselende en aanstekelijke muziek.  Toos is van 13.30 tot 15.30 uur te zien en te horen in het midden van de markt.

Ongedwongen boodschappen doen
Buiten de wijnproeverij en gezellige muziek is de Bourgondische maandmarkt wederom dé uitgelezen plek om op een ongedwongen manier uw lekkere weekend boodschappen te doen.

De Vers&Brocante markt in de Beverwijkse Zeestraat van zaterdag 5 november duurt van 10.00-17.00 uur.versbrocante-nov-2016

Reacties