Repair Café met workshop: “Creatief met een petfles”

Wethouder Haydar Erol ook met zijn defecte fiets bij het Repair Café
Wethouder Haydar Erol ook met zijn defecte fiets bij het Repair Café
Foto: RC

Tijdens Repair Café  van zaterdag 19 november is er, naast al het andere reparatiewerk, een speciale workshop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar: Creatief met een petfles.

Inmiddels is het Repair Café een begrip geworden in Beverwijk. Iedere derde zaterdag van de maand mag iedereen langskomen met kapotte spullen op het gebied van kleding, elektrische apparaten, fietsen, computers etc. Enthousiaste reparateurs kijken dan of het nog te maken is. En. als dat het geval is dan doen ze dat, samen met jou.

Workshops
Daarnaast organiseert het Repair Café regelmatig workshops, zoals de afgelopen maanden het plakken van fietbanden en het repareren van kapotte fietsverlichting. Dit keer is er een workshop: “Creatief met een petfles” waarbij Wilma laat zien dat je er een leuke opberg box/etui van kunt maken. (materiaal is aanwezig en workshop is gratis)

Wanneer en waar?
Het Repair Café in Paviljoen Westerhout begint om 12.30 en duurt tot 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Locatie: Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3.

De volgende keren zijn gepland op: 17 december, 21 januari en 18 februari)

Kijk voor meer informatie op: www.repaircafe.nl of facebook: Repair Café Beverwijk
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen