Repair Café stort zich op kerstverlichting

Foto: Pixabay

Tijdens Repair Café  van zaterdag 17 november richt men zich, naast al het andere reparatiewerk, in het bijzonder op kerstverlichting.

Sinterklaas heeft zijn verjaardag nog nauwelijks gevierd of bij het Repair Café Beverijk denkt men alweer aan het volgende decemberfeest: Kerstmis. Het Repair Café van zaterdag 17 december staat dan ook helemaal in het teken van ’the Most Wonderful Time of the Year’. In dat kader richt men zich primair op de reparatie van allerhande kerstverlichting.

Dus… Hang je kapotte kerstboomverlichting nog niet aan de wilgen, maar kom ermee naar het Reair Café! En dat geldt ook voor die kerstster, waarvan het licht is gedoofd, of het gevalletje kortsluiting in de Kerststal. De handige repairders van Repair Café Beverwijk laten jouw kerstattributen met alle liefde weer shinen!

Natuurlijk kan iedereen 17 december ook met andere kapotte spullen langskomen zoals kleding, elektrische apparaten, fietsen, computers etc. De enthousiaste reparateurs van het Repair Café kijken dan of het nog te maken is. En. als dat het geval is dan doen ze dat, samen met jou.

Wanneer en waar?
Het Repair Café in Paviljoen Westerhout begint om 12.30 en duurt tot 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Locatie: Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3.

De volgende keren zijn gepland op: 21 januari en 18 februari.

Kijk voor meer informatie op: www.repaircafe.nl of facebook: Repair Café Beverwijk14291692_1235970873109330_4573901130323696360_n
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen