Medewerkers Tata Steel in actie voor KWF

Foto: Tata Steel

Op vrijdag 3 maart steken medewerkers van Tata Steel in IJmuiden de handen uit de mouwen om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Dat gebeurt in het kader van Founder’s Day.

Founder’s Day
Wereldwijd zamelen medewerkers van de Tata bedrijven dan geld in voor goede doelen. Daarmee herdenken ze de geboortedag (3 maart 1839) van de oprichter van het Tata concern, Jamsetji Nusserwanji Tata. Hij plaatste de lokale gemeenschap centraal in de bedrijfsfilosofie en was een ware voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Jamsetji Nusserwanji Tata heeft de zorg voor mensen en de omgeving verankerd in het beleid van de Tata Group. De meerderheid van de aandelen van het moederbedrijf, Tata Sons, is in het bezit van liefdadigheidsinstellingen.

Activiteiten in IJmuiden
Medewerkers van Tata Steel in IJmuiden kunnen zich inschrijven voor onder meer een clinic sloeproeien, een stoelmassage of een yogales, deelnemen aan een Indiase High Tea of een bod uitbrengen op een gesigneerd Ajax-shirt. Ook kunnen ze in de huid van een brandweerman kruipen, bureauplantjes kopen of zich een nieuwe look laten aanmeten bij een collega met kapperservaring.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen