Vers&Brocante markt ontwaakt uit winterslaap

Foto: Vers & Brocante

Na een winterstop waarin er in de Zeestraat in Beverwijk alles behalve stil is gezeten, staan de ondernemers in de straat en de standhouders van de markt te trappelen om er weer een maandelijks terugkerend feestje van te maken op deze Bourgondische markt.

De renovatie van het centrum van Beverwijk is in volle gang en de afgelopen weken is er hard gewerkt om de Zeestraat en Koningstraat te voorzien van nieuwe bestrating. Alvast een nieuwe jas voor deze straten maar ook leuke nieuwe ideeën voor activiteiten tijdens de markt . Bloemschikworkshop
Bloemsierkunst de Duinroos brengt aanstaande zaterdag op de markt een “ode aan de bloem”! Namens de winkeliers uit de Zeestraat zal er aan 50 deelnemers een gratis bloemschikworkshop worden weggeven. Via Facebook kunnen geïnteresseerden zich hiervoor aanmelden.

Bourgondisch Plein
Ook het “Bourgondisch Plein” is  een nieuw initiatief van enkele horecaondernemers uit Beverwijk. Waar de markt bekend staat als dé plek om de gezellige weekend boodschappen te doen, komt er nu ook een pleintje waar direct de lekkerste hapjes genuttigd kunnen worden. Lekker aanschuiven  aan de tafels, genieten van de muziek van ‘De Whiskeymo’s’ en hopelijk de eerste stralen van een vrolijk lente zonnetje.

Het ongedwongen karakter van de markt in de Zeestraat zorgt al drie jaar lang voor veel gezelligheid in het centrum van Beverwijk en vanaf zaterdag gaat de organisatie van de markt vol goede moed seizoen vier in. Kaas, wijn, brood, groente, fruit, olie en azijn, verse vis, appeltaart,  tapenades, speciale biersoorten, fudge, koekjes heerlijke jammetjes  en natuurlijk bijzondere brocante. Dit en nog veel meer moois en lekkers zult u aanstaande zaterdag aantreffen op de markt. Tijdens de renovatie dit jaar is het parkeren in het centrum gratis op de koopavond én de zaterdag, goed nieuws dus voor alle bezoekers want dit maakt het nog aantrekkelijker om een bezoekje aan de markt te brengen.

Van 10.00-17.00 uur bent u van harte welkom op de Vers&Brocante markt in de Zeestraat te Beverwijk! 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen