Tata Steel overhandigt cheque aan KWF

Hans van den Berg (Tata Steel) en Brigitte Dubbelaar (KWF)
Hans van den Berg (Tata Steel) en Brigitte Dubbelaar (KWF)
Foto: Tata Steel

Hans van den Berg, directeur van Tata Steel in IJmuiden, heeft maandagmiddag 3 april namens de directie en medewerkers van het staalbedrijf in IJmuiden en van de vestigingen van de Tubes buizendivisie (Maastricht, Oosterhout en Zwijndrecht) een cheque van 10.750 euro aan het KWF overhandigd.

Founder’s Day
Dit bedrag werd ingezameld door de medewerkers van Tata Steel in Nederland met een verscheidenheid aan acties ter gelegenheid van Founder’s Day. Dat is de geboortedag (3 maart 1839) van Jamsetji Nusserwanji Tata, de oprichter van de Tata Group. Die dag wordt bij alle bedrijven van de Tata Group wereldwijd gevierd door geld in te zamelen voor goede doelen.

Jamsetji Tata was een groot filantroop, die maatschappelijk verantwoord ondernemen in India al vroeg op de kaart zette. Dat is ook de reden waarom 66% van de aandelen van de Tata holding in handen is van goede doelen.

Medewerkers van Tata Steel organiseerden dit jaar onder meer een clinic op een wielerbaan, een brandweertraining en een yogales. Ook werden er diverse culinaire specialiteiten verkocht, van cake en zelfgemaakte jam tot Surinaamse roti.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen