Extra aandacht voor kapot speelgoed bij Repair Café

Foto: Repair Café

Tijdens de reparatiedag van het Beverwijkse Repair Café op zaterdag 15 April wordt speciaal aandacht besteed aan het repareren van speelgoed.

Dit keer nu eens niet de gebruikelijke apparaten, zoals stofzuigers, Senseo’s en Cd-spelers in de hoofdrol. De primaire aandacht is tijdens de reparatiedag in Paviljoen Westerhout gericht op speelgoed. En daar hebben de vrijwilligers van het Repair Café echt zin in.

Er lijkt een grote behoefte te zijn om afgedankt en kapot speelgoed een tweede kans te gunnen. Dat lukt vaak door soms een kleine reparatie uit te voeren. En dat is precies wat zaterdag 15 april in het Repair Café gaat gebeuren. Het team van vrijwilligers maakt zich op voor een drukke dag.  De reparaties zijn gratis. Wel is een bijdrage in de kosten natuurlijk altijd welkom! .

Het Repair Café wordt elke 3e zaterdag van de maand gehouden aan de Westerhoutplein 3 in Beverwijk van 12.30-15.30 uur (volgende data: 20 mei, 17 juni, 15 Juli). Kijk voor meer informatie op www.repaircafé.nl of facebook: Repair Café Beverwijk.

PS. Ook deze dag repareert men natuurlijk ook kapotte spullen zoals elektrische apparatuur, fietsen, computers, kleding en rollators, etc. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen