Uilenlezing voor volwassenen op 12 mei in Koetshuijs Kasteel Assumburg

Foto: Pixabay

Op woensdag 12 mei organiseert NME Beverwijk-Heemskerk in samenwerking met valkenier Martin Doderer een lezing over uilen in bezoekerscentrum Het Koetshuijs bij kasteeltuin Assumburg in Heemskerk.

Op deze avond kan iedereen meer te weten komen over de mysterieuze leefgewoonten en het gedrag van de uil en ook van het belang van de aanwezigheid van uilen in de natuur.

Professioneel valkenier
Martin Doderer werkt sinds zijn jeugd met roofvogels en is sinds 2009 professioneel valkenier. Al zijn vogels zijn “rescue-vogels”; vogels die na verwaarlozing door Martin zijn opgevangen. Martin geeft alleen educatieve kleinschalige lezingen. Het belooft een interactieve avond te worden, al uw vragen zijn welkom.

Bezoekerscentrum Het Koetshuijs (foto: Wim Meijer Fotografie)

Aanmelden
Deze lezing van woensdag 12 mei (van 19.30-21.30 uur) is specifiek voor volwassenen. Er zijn 35 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via [email protected] onder vermelding van naam en telefoonnummer. Men ontvangt een bevestiging van deelname. Voor kinderen zal er op 6 september een activiteitenmiddag en lezing over uilen zijn, daarover volgt later meer informatie.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, of kunt u contact opnemen via [email protected].

Reacties