Fotowandeling door Noord-Hollands Duinreservaat

Foto: Ronald van Wijk

Op zaterdag 13 mei organiseert NME Beverwijk en Heemskerk in samenwerking met de Beverwijkse natuurfotograaf Ronald van Wijk een fotowandeling door het Noord-Hollands Duinreservaat.

De afwisselende route van 6 kilometer voert de deelnemers door bossen, langs meertjes en over zandvlaktes. De wandeling start om 10.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Fotografie
Tijdens de wandeling zal Ronald van Wijk, al 15 jaar natuurfotograaf, tips geven over het fotograferen van planten, dieren en landschappen. Ook wordt er een aantal basisprincipes besproken om betere foto’s te maken. Kennis van de eigen fotocamera is noodzakelijk.

(foto: Ronald van Wijk)

Begin- en eindpunt van de wandeling is de parkeerplaats bij de ingang van het duingebied in Wijk aan Zee, aan de Meeuwenweg. De wandeling gaat over onverharde paden, men dient daarom goed ter been te zijn.

Aanmelden
Er zijn 15 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis voor inwoners van Beverwijk en Heemskerk. Graag vooraf aanmelden via [email protected] onder vermelding van naam en telefoonnummer. Iedereen ontvangt een bevestiging van deelname en aanvullende informatie. Tevens dient men in het bezit te zijn van een duinkaart.

NME Beverwijk
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons programma kijkt u op www.nmeijmond.nl, of kunt u contact opnemen via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen