Chef Patrick van restaurant Het Dorrup beste ‘barbecue-chef’ van Beverwijk

Foto: Makro Beverwijk - fb

Gisteren, zaterdag 27 mei, vond bij de Makro aan de Parallelweg in Beverwijk de strijd plaats om de titel ‘Baas BBQ Makro Beverwijk’.

Vijf klanten/ondernemers van de vestiging waren uitverkozen om deel te nemen aan deze lokale barbecue-battle. Alle noodzakelijke accessoires stonden opgesteld op het wedstrijdterrein. De deelnemers kregen een zogenaamde Mystery-box aangereikt waarin geheimgehouden ingrediënten zaten die moesten worden bereid.

Al snel na het startschot dwarrelde de rook boven de barbecues en konden het vlees en de vis op de gril. Behalve juryleden die kritisch toezagen op de bereiding, keken ook geïnteresseerde klanten mee. Zowel juryleden als klanten konden het resultaat direct proeven en beoordelen.

Na de ‘verhitte’ strijd tussen de vijf deelnemers riep de jury, onder voorzitterschap van Marcel Dietz (vestigingsmanager), unaniem Patrick Wehrmann van restaurant ‘t Dorrup uit tot winnaar.

‘Baas Barbecue’ Patrick Wehrmann met zijn oorkonde (foto Makro – FB)

Landelijke finale
Winnaar Patrick Wehrmann mag zich een jaar lang Baas BBQ Makro Beverwijk  noemen. Juryvoorzitter Marcel Dietz roemde de winnaar om de mooie presentaties en de perfecte garing.  Patrick Wehrmann ontving een Makro cheque ter waarde van euro 150. Daarnaast neemt hij 10 juni in Vianen deel aan de landelijke finale die wordt geleid door juryvoorzitter top-kok Jeroen Robberegt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen