Koop een decorstuk van SCHEMERING

Foto: Theatermanifestatie IJmond

Een kasteeltuin omtoveren tot een wereld vol rokende bomen, mysterieuze manen, en machines om zeevonk te oogsten, hoe pak je dat aan?

Van 21 t/m 24 september 2017 vormt Kasteeltuin Assumburg in Heemskerk het decor voor de vervreemdende wereld van de theatervoorstelling SCHEMERING. Het kostuum- en decorteam van SCHEMERING is al maandenlang intensief bezig met onder andere materiaaltesten, locatieschetsen, en intensieve brainstorms. Daarnaast gaan ze samenwerkingen aan met andere kunstenaars en ateliers uit de hele IJmond, waaronder Mike Schouten, Rik Hermans en Tjarko van der Pol.

Om de tuin compleet om te kunnen toveren tot een wereld die nog nooit eerder te zien was, is er een crowdfunding gestart via Voordekunst. Geïnteresseerden kunnen een onderdeel van deze magische wereld sponsoren, in ruil voor bijvoorbeeld leuke extra’s, sneak previews, kaarten voor de voorstelling en een blijvend aandenken na afloop. Het project is te vinden via https://www.voordekunst.nl/projecten/5893 .

SCHEMERING is een IJmondiaal project van Stichting Theatermanifestatie IJmond.
De voorstelling wordt gespeeld door spelers tussen de 8 en de 80 jaar, en muzikaal uitgevoerd door diverse muzikanten en zangers van verschillende groepen en gezelschappen. Daarnaast zullen dansers, poppenspelers, lokale kunstenaars en vele vrijwilligers voor én achter de schermen meewerken aan de realisatie van dit bijzondere evenement. Dit alles onder leiding van een enthousiast team van professionals. Voor meer informatie en tickets, kijk op www.schemering.nu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen