Dikke dames op Vers&Brocante markt!

Foto: Wim Meijer Fotografie

Aanstaande zaterdag 2 september wordt ’t weer supergezellig in de Zeestraat in Beverwijk bij de eerste Vers & Brocante markt na de zomervakantie.

Nog met één been in vakantiestemming wordt ’t zaterdag weer breeduit genieten van al het lekkers dat de vaste standhouders hebben meegebracht van hun veelal culinaire tripjes door Europa.

Dikke dames schilderen
Voor creativiteit is er gedurende deze septembereditie van de Vers & Brocante markt voldoende ruimte! Er worden namelijk twee mini workshops “ Dikke dames schilderen” gegeven op het Bourgondisch pleintje in het midden van de markt. Om 10.30 uur en 12.30 uur kan men bij Anita (van Decodruk) voor €15,- een klein schilderij maken en uiteraard ook mee naar huis nemen. De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met in samenwerking met Restaurant Absurd. Per workshop is er plek voor acht personen, opgeven kan via: [email protected]

Straatorkest Toos en 2e hands platen
Muziek is er van straatorkest Toos. Dit inmiddels beroemde orkest op de Vers& Brocante markt zal ook aanstaande zaterdag weer voor een geraffineerd en afwisselend muzikaal repertoire zorgen. Maar er is nog meer muziek te vinden op de markt, bij de kraam van Mono’s Muziekhandel kunt u heerlijk snuffelen tussen de tweedehands platen en cd’s

(foto: Pixabay)

De Vers&Brocante markt is als Bourgondische maandmarkt onlosmakelijk verbonden met de Zeestrtaat en inmiddels niet meer weg te denken uit het Beverwijkse. Het ongedwongen karakter van de markt zorgt maandelijks voor een supergezellige sfeer. De verschillende terrasjes in de straat zijn dan ook de ideale plek om even bij te komen van het shoppen en oude- en nieuwe bekenden te treffen.

Zaterdag 2 september geldt van 10.00 tot 17.00 uur dan ook weer: Bienvenue in de Zeestraat Speciaalstraat! 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen