Dierentuin Animal Farm doet mee aan Burendag!

Burendag is een dag waarop mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. Het is een dag waarop je gezamenlijk een klus klaart waarbij iedereen zijn en/of haar steentje kan bijdragen!

Ook Dierentuin Animal Farm heeft zich aangemeld voor de Burendag, met als doel om gezamenlijk de boerderij te voorzien van een nieuwe kleur. Voor de benodigde materialen wordt gezorgd door VerfPoint Heemskerk.

Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om op zaterdag 23 september de handen uit de mouwen te steken en te komen helpen bij het schilderen van de Beverwijkse mini-dierentuin.

Wie wil helpen kan zich op 23 september om 10.00 uur melden bij Animal Farm. Hoe meer mensen hoe beter. Het maakt het klaren van de klus lichter en het is nog gezelliger ook. Meer informatie over de Burendag op dierentuin Animal Farm? Neem contact op met de beheerder Sander Buijs, 06 – 14997387

Dierentuin Animal Farm is gelegen aan het Willem Alexanderplantsoen te Beverwijk en 7 dagen per week gratis toegankelijk. Van papegaaien tot neusberen en van leguanen tot nandoes, je kunt ze allemaal komen bekijken op Dierentuin Animal Farm. Voor meer informatie www.animalfarm.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen