Fotowandeling in Noord-Hollands Duinreservaat bij Heemskerk

Foto: Wim Meijer Fotografie

Langzaam maar zeker worden de eerste paddenstoelen weer zichtbaar en tooien de bomen zich al voorzichtig in herfstkleuren. Een mooie periode om met de camera op pad te gaan en die veranderende natuur vast te leggen.

Zaterdag 30 september is de gelegenheid bij uitstek. Dan kun je mee voor een boswandeling van circa 3 kilometer samen met de Beverwijkse natuurfotograaf Ronald van Wijk. De wandeling gaat om 10.00 uur van start en duurt ongeveer 2,5 uur.

Fotografie
Tijdens de wandeling zal Ronald van Wijk tips geven over het fotograferen van planten, dieren, lichtinval en landschappen. Ook wordt er een aantal basisprincipes van het fotograferen besproken om nog betere foto’s te maken. Kennis van de eigen fotocamera is noodzakelijk. Begin- en eindpunt van de wandeling is de PWN parkeerplaats Geversduin-Berkenbos, aan de Beverwijkerstraatweg te Heemskerk. Omdat de wandeling over onverharde paden gaat, dient u goed ter been te zijn.

Aanmelden
Er zijn 15 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis voor inwoners van Heemskerk en Beverwijk. Graag vooraf aanmelden via [email protected] onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van deelname en aanvullende informatie. U dient zelf in het bezit te zijn van een duinkaart.

NME Beverwijk & Heemskerk
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons programma kijkt u op www.nmeijmond.nl, of kunt u contact opnemen via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen