Fietsverlichtingsactie tijdens Repair Café

Foto: Pixabay

Tijdens Repair Café  wordt er zaterdag 21 oktober een fietsverlichtingsactie gehouden. Met  donkere dagen in aantocht besteedt men extra aandacht aan de fietsverlichting, zodat je als fietser beter gezien wordt en veiliger de weg op gaat. Iedereen is welkom.

Inmiddels is het Repair Café een begrip geworden in Beverwijk. Iedere derde zaterdag van de maand mag iedereen langskomen met kapotte spullen op het gebied van kleding, elektrische apparaten, fietsen, computers etc. Enthousiaste reparateurs kijken dan of het nog te maken is. En. als dat het geval is dan doen ze dat, samen met jou.

Fietsverlichting
Maar daarnaast doet het Repair Café in Beverwijk dit jaar mee aan de ‘ANWB Fietsverlichtingsactie’. De ANWB heeft het Repair Café Beverwijk, en heel veel andere verengingen en scholen, een toolkit geschonken om fietsverlichting te repareren. Net als de ANWB vindt het Repair Café het ook belangrijk dat iedereenin de donkere dagen veilig over straat fietst! Dus fiets zaterdag a.s. langs bij Paviljoen Westerhout en laat naar uw licht kijken!

Wanneer en waar?
Het Repair Café in Paviljoen Westerhout begint om 12.30 en duurt tot 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Locatie: Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3.

De daaropvolgende keren zijn gepland op: 18 november, 16 december, 20 januari, etc.

Kijk voor meer informatie op: www.repaircafe.nl of facebook: Repair Café Beverwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen