Ondernemers gezocht voor recreatiegebied De Buitenlanden

Foto: Recreatie Noord-Holland

Recreatie Noord-Holland start werving ondernemers recreatiegebied De Buitenlanden, onderdeel van Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer.

Een veelzijdig recreatiegebied
De Buitenlanden biedt volop mogelijkheden veel fiets- en wandelliefhebbers en kent buitengewone vergezichten en onder andere een seizoensgebonden maisdoolhof. De omgeving staat vooral bekend om de agrarische bedrijvigheid en cultureel erfgoed zoals forten en molens.

Werving
In opdracht van Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer is recreatie Noord-Holland nu op zoek naar ondernemers voor recreatieve invulling van het gebied. Hierbij kan worden gedacht aan horeca, agrarische activiteiten, wellnessvoorzieningen of misschien wel een speelparadijs.

Het recreatiegebied De Buitenlanden zoekt naar recreatieve invullingen die passen en aansluiten bij de omgeving en binnen het bestemmingsplan. De ontwikkeling moet een substantiƫle financiƫle bijdrage leveren aan het beheer en onderhoud van het gebied.

Ondernemers kunnen hun gouden idee indienen voor 8 december.

Kijk voor meer informatie op www.alkmaarder-enuitgeestermeer.nl/raum/werving of download de BROCHURE

Reacties

article
36993
Ondernemers gezocht voor recreatiegebied De Buitenlanden
Recreatie Noord-Holland start werving ondernemers recreatiegebied De Buitenlanden, onderdeel van Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Een
https://beverwijk.nieuws.nl/lokaal/20171027/ondernemers-gezocht-recreatiegebied-buitenlanden/
2017-10-27T00:00:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/43/2017/10/27112154/banner-buiitenlanden.jpg
Beverwijk, De Buitenlanden, ondernemers, recreatiegebied
Algemeen, Gemeente