Repair Café Beverwijk in teken van Kerstmis

Foto: Repair Café Beverwijk

Zo langzaam maar zeker komt iedereen in kerststemming, en dat is in het Repair Café in Beverwijk niet anders.

Op zaterdagmiddag 16 december gaan de vrijwilligers van het Repair Café in Paviljoen Westerhout weer alles repareren wat hun wordt aangeboden. En dit keer richten ze zich vooral op alles wat met kerstmis te maken heeft. Dat kan variëren van kerstversiering en kerstverlichting, beeldjes voor de kerststal en engeltjes met gebroken vleugeltjes  tot gourmetstellen, grillplaten of elektrische fonduestellen.

Wat moet ik aan met de kerst?
Ook daar biedt het Repair Café oplossingen. Het is namelijk echt niet nodig om elk jaar een nieuwe outfit te kopen voor Kerstmis. Janet, trouwe kracht achter de naaitafel, helpt iedereen graag aan ideeën: “Met wat kleine ingrepen kun je oude kleren weer opleuken. Zo kun je je kleren gewoon hergebruiken, en niemand die het merkt!”

Ook ‘gewone’ reparaties
Bezoekers met elektrische apparaten, kapotte kleding, fietsen, rollators, computers en andere gebruiksartikelen die gerepareerd moeten worden zijn natuurlijk ook van harte welkom.  En wie niets te repareren heeft, maar het gewoon gezellig vindt om even een praatje te maken of een kopje koffie te drinken, is ook van harte uitgenodigd om binnen te lopen.

Het Repair Café is komende zaterdag 16 december (net als op elke 3e zaterdag van de maand) weer geopend van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Kijk voor meer informatie op: www.repaircafe.nl of facebook: Repair Café Beverwijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen