SIG verkozen tot beste werkgever gehandicaptenzorg Nederland

Foto: SIG

Stichting SIG is gisteravond, dinsdag 6 februari,  verkozen tot beste werkgever in de gehandicaptenzorg in Nederland.

De uitverkiezing werd bekend gemaakt door onderzoeksbureau Effectory en weekblad/vacaturebank Intermediair tijdens een feestelijke bijeenkomst voor alle genomineerden in Amsterdam. De award Beste Werkgever 2017-2018 werd uitgereikt aan SIG-directeur Jan Kroft.

De SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking in Midden- en Zuid-Kennemerland, was een van de twaalf kanshebbers in de gehandicaptenzorg voor de landelijke titel Beste Werkgever. Zij scoorden in het onafhankelijk medewerkersonderzoek van Effectory qua tevredenheid van medewerkers ver boven het branchegemiddelde.

De SIG kreeg van haar medewerkers een gemiddeld rapportcijfer van 8.2 tegenover het landelijk gemiddelde van 7,6. Medewerkers van de SIG bleken bovengemiddeld trots op hun organisatie en blij met hun werk en het werkgeverschap van de SIG. In het medewerkersonderzoek gaven zij aan zich gewaardeerd te voelen en de kans te krijgen te doen waar zij goed in zijn. Op al deze onderdelen behaalde de SIG de beste cijfers.

Een blij verraste directeur Jan Kroft van de SIG nam dinsdag de prijs in ontvangst. “Alle eer komt onze medewerkers toe”, zei hij.

Reacties

article
40151
SIG verkozen tot beste werkgever gehandicaptenzorg Nederland
Stichting SIG is gisteravond, dinsdag 6 februari,  verkozen tot beste werkgever in de gehandicaptenzorg in
https://beverwijk.nieuws.nl/lokaal/20180207/sig-verkozen-tot-beste-werkgever-gehandicaptenzorg-nederland/
2018-02-07T15:16:33+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/43/2018/02/07151526/Uitreiking-award-Beste-Werkgever-SIG-highres.jpg
SIG
Algemeen